پولکی 

نمایش 1 - 6 از 6 محصول
نمایش 1 - 6 از 6 محصول

پولکی چیست؟

پولکی از نمونه بهترین شیرینی های خوشمزه ای است که در طعم های مختلف وجود دارد.  این شیرینی خوشمزه از بهترین سوهان های اصفهان است و طعم آن بسیار متفاوت است. پولکی به دلیل داشتن طرفداران زیاد توسط خود مردم اصفهان مصرف می شود و مردم اصفهان عاشق آن هستند. این شیرینی خوشمزه را میتوانید با چای و قهوه مصرف کنید. اگر به اکثر خانه های اصفهان بروید در آنجا می بینید که برای پذیرایی از شما از پولکی استفاده می کنند

طعم های مختلف پولکی

در زمان های قدیم در کارگاه ها فقط نبات درست میکردند و پس از آن کارگران کارگاه در هنگام درست کردن نبات مقداری شیره اضافه می ماند و روی دست آنها می ماند سپس کارگران به این نتیجه رسیدنند که اگر به شیره باقی مانده سرکه اضافه کنند و سپس آن را بجوشانند می تونند یک نوع شیرینی جدید تولید کنند. پس از آن اسم آن شیرینی را به دلیل اینکه شباهت زیادی به پولک داشت پولکی نامیدند.

چرا از آنبه جای قند استفاده کنیم؟

  • نسبت به قند قیمت بسیار مناسبی دارد اما کالری بیشتری از قند دارد و این موضوع ممکن است برای افراد مبتلا به دیابت نگران کننده باشد.
  • اما از نمونه ویژگی های آن، این است که به دندان های شما آسیب کمتری نسبت به قند میزند.
  • از بهترین ویژگی های آن متفاوت بودنش است زیرا پولکی به طعم های مختلف در بازار وجود دارد و علاوه بر این موضوع، از قند بسیار خوشمزه تر است..

انواع پولکی

همانطور که در مطلب بالا گفته شد پولکی انواع مختلفی دارد همچنین شما می توانید انواع پولکی را با طعم های متفاوت خریداری کنید. اگر میخواهید انواع پولکی را بشناسید در ادامه متن با ما همراه شوید:

پولکی زعفرانی

پولکی زعفرانی یکی از انواع پولکی می باشد که مواد تشکیل دهنده ی آن شکر، آب ، سرکه ی انگور و زعفران می باشد.

فواید پولکی زعفرانی:

  • افزایش گردش خون
  • افزایش ایمنی بدن
  • محافظت از سلامت قلب
  • کاهش استرس و اضطراب
  • تقویت قدرت استخوانی
  • بهبود و افزایش عملکرد عصب های بدن
  • جلوگیری از سرطان

طرز تهیه پولکی زعفرانی

طرز تهیه آن بدین گونه است:

مواد لازم

شکر، آب ، سرکه انگور ، زعفران

دستور پخت

شکر و سرکه و آب را بر روی حرارت زیاد بگذارید و اصلا هم نزنید تا شکر آب شود. پس از آن زعفران را اضافه کنید در آخر اگر مایع سفت و شکننده شد پولکی زعفرانی شما آماده است. آن را بر روی یک ورق آلومینیومی بگذارید و طرح دلخواه بدهید.

پولکی نارگیلی

از نمونه دیگر  که در شهر اصفهان وجود دارد میتوان به پولکی نارگیلی اشاره کرد. این نوع نظر مردم را راجب خودش جلب کرده و بسیار مشهور است. مواد سازنده این نوع، شکر،سرکه، پودر نارگیل و آب است.

فواید :

  •  مقدار کالری بالا
  • سرشار از فیبر
  •  تقویت سیستم گوارشی بدن
  • ایمنی بدن انسان
  • جلوگیری از عفونت ادراری
  • سلامت دهان و دندان
  •  ضد پیری
  •  حفظ سلامت استخوان های بدن
  •  کمک به جوان سازی پوست
  •  درمان پوست چرب

طرز تهیه :

طرز تهیه آن بدین گونه است:

مواد لازم

شکر، سرکه ، آب ، پودر نارگیل

دستور پخت

ابتدا یک سینی را چرب کنید و در کنار بگذارید. پس از آن سرکه و آب را درون یک قابلمه روی حرارت بگذارید سپس شکر را به آن مخلوط اضافه کنید و اصلا هم نزنید. در مرحله آخر پودر نارگیل را اضافه کنید و پس از کمی غلیظ شدن و سفت شدن آن را به شکل های مختلف درست کنید و داخل یخچال بگذارید. پولکی شما آماده است نوش جان

روش نگهداری پولکی

بعد از خرید پولکی باید آن را در جایی قرار داد که رطوبت نداشته باشد، زیرا آنها به راحتی به یکدیگر می چسبند و خوردن آنها سخت می شود. بنابراین در نگهداری آن باید بسیار دقت کرد و پس از باز کردن درب آن به سرعت درب را ببندید و از باز نگه داشتن درب آنها پرهیز کنید.

بسیاری آنها را در کنار قند قرار می دهند و این پولکی ها برای مدت طولانی در قندان باقی می مانند. این کار از طرفی باعث جمع شدن حشرات اطراف آن می شود، از طرف دیگر باعث چسبندگی بیش از حد پولکی ها می شود. بنابراین برای نگهداری در طولانی مدت بهتر است آن را در یخچال قرار دهید و از قرار دادن آن در قندان برای مدت طولانی پرهیز کنید.

در فصل تابستان به دلیل گرمای بسیار اگر پولکی بیرون از یخچال باشد به یکدیگر می چسبد. به همین دلیل تنها راه و بهترین را برای نچسبیدن پولکی ها قرار دادن آن در یخچال است و زمانی که آن را از ظرف خود خارج کردید روی آنها را با نایلون یا درب دیگر بپوشانید.