انواع گز در بحث مراحل تولید گز

توضیح مراحل تولید گز

در مورد مراحل تولید گز چه میدانید؟ تابحال به این فکر کردید که یک گز قبل از اینکه به دست شما برسد چه مراحلی را طی میکند؟ مراحل تهیه گز و روش های تولید آن برای کسانی که دوستدار این خوشمزه ی شیرین هستند می تواند جذاب و جالب توجه باشد.

طرز تهیه گز

انواع مختلفی از گز در سراسر کره زمین وجود دارد که با نام های مختلفی شناخته می شوند که البته برای تولید یک گز خوشمزه شما باید وقت کافی را داشته باشید.

مراحل تولید گز  فندق ، بادام و پسته

این دستور تهیه گز40-50 مربع درست می کند. زمان عملی تهیه این گز به همراه خنک شدن 45 دقیقه است. گز  تا 2 هفته در یک ظرف ضد هوایی در یک مکان خشک و خنک نگهداری می شود. اگر بلافاصله آن را سرو نمی کنید یا هدیه می دهید ، آن را کامل بگذارید ، در غیر این صورت مربع های نرم ممکن است شکل خود را از دست بدهند.

انواع گز در مراحل تولید گز

مواد لازم برای تهیه گز

  • 150 گرم هر بادام و فندق سفید ، تست شده (به نکات مراجعه کنید) و تقریبا خرد شده
  • 100 گرم پسته پوست ، تقریبا خرد شده
  • 225 گرم شکر دانه ریز
  • 140 گرم عسل شفاف
  • 1½ قاشق غذاخوری گلوکز مایع
  • 2 سفیده تخمه آزاد بزرگ
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

مراحل تولید گز و آماده سازی آن

 فر را با دمای 100 درجه سانتیگراد / فن 80 درجه سانتیگراد / گاز خود گرم کنید. مهره ها را روی سینی فر که روی آن کاغذ پخت انداخته شده قرار دهید و در فر گرم نگه دارید.

یک قالب مربع 20 سانتی متری را با کاغذ برنج بچینید (به نکات مراجعه کنید). شکر ، عسل ، گلوکز مایع و 110 میلی لیتر آب را در قابلمه سنگین بریزید و روی حرارت خیلی ملایم هم بزنید تا شکر حل شود. وقتی کاملا ذوب شد ، حرارت را زیاد کنید و سریع بجوشانید. به کنترل دما ادامه دهید.

وقتی شکر در حال جوش به 150 درجه سانتی گراد رسید ، سفیده ها را در یک مخلوط کن ایستاده یا در یک کاسه بزرگ مخلوط کن با یک همزن دستی برقی بزنید تا به مرحله اوج نرم برسند.

وقتی شربت قند به 160 درجه سانتیگراد رسید (مهمترین مرحله در مراحل تولید گز) ، باید به آرامی اما به طور مداوم ، به هم زد. شربت قند داغ را در سفیده های مخلوط شده بریزید ، مطمئن شوید که به کناره های کاسه برخورد نمی کند.

پس از افزودن تمام شربت ، هم بزنید تا مخلوط خیلی غلیظ شود. وقتی احساس کردید کافیست ، آجیل های خرد شده گرم و عصاره وانیل را اضافه کنید ، سپس آنها را به صورت دستی هم بزنید. دقت به بعضی نکات در مراحل تولید گز کمک زیادی به شما می کند.

مخلوط را با قاشق در قالب آماده شده بریزید ، و آن را با کفگیر یا قاشق فلزی خراش دهید ، سپس یک قطعه دوم کاغذ برنج را فشار دهید و صاف کنید. یک تخته را روی آن قرار دهید ، آن را با قالب های گوجه فرنگی یا کیسه های برنج وزن کنید ، سپس کاملاً سرد کنید. تبدیل و به مربع برش دهید.

گزهای مختلف در بحث مراحل تولید گز

اطلاعات تغذیه ای در مراحل تولید گز

در هر کرع گز مواد زیر وجود دارد:

  • 77 کیلوکالری
  • 5 گرم چربی (0.4 گرم اشباع شده)
  • 6 گرم پروتئین
  • 3 گرم کربوهیدرات (6.9 گرم قند)
  • بدون نمک ،
  • 3 گرم فیبر

 

 نکاتی برای موفقیت در مراحل تولید گز

  • در شروع کار عجله نکنید. اجازه ندهید قبل از ذوب شدن تمام دانه های شکر ، حباب شربت شکر ایجاد شود. جوشاندن خیلی زود خطر کریستال شدن قند را افزایش می دهد و اگر این اتفاق بیفتد باید همه چیز را از نو شروع کنید.
  • شما باید سریع کار کنید. وقتی شکر ذوب شد و شربت شروع به افزایش دما کرد ، به سرعت به 160 درجه سانتی گراد می رسد ، بنابراین مراقب آن باشید. وقتی به دمای مناسب رسید ، هرچه زودتر آن را درون سفیده تخم مرغ بزنید. همچنین قبل از شروع مطمئن شوید که قالب شما کاملاً آماده شده و آجیل ها در فر گرم می شوند.
  • قاطع باشید اگر آن را به اندازه کافی سفید کرده اید (نگاه کنید به بالا) ، تا زمانی که می خواهید آن را درون ظرف قرار دهید ، گز بسیار سفت خواهد شد. برای تراشیدن تمام مخلوط از کاسه ، و سپس صاف کردن آن ، تلاش زیادی لازم است ، اما ارزش آن را برای گز  زیبا در پایان دارد.
  • این مخلوط فوق العاده چسبناک است و به هرچیزی که لمس کند می چسبد. یک کفگیر یا یک قاشق فلزی برای تحویل گرفتن داشته باشید تا مخلوط گز را از ظرف مخلوط کن به قالب بریزید و یک چاقوی کارد و چنگال نیز آنرا خراش دهید (البته ممکن است در نهایت در مراحل تولید گز انگشت خود را استفاده کنید). نکته خوب این است که کارد و چنگال را روی یک قطعه اضافی کاغذ برنج یا یک نوار کاغذ پخت بگذارید. هر دو نازک هستند و پس از آن می توان آنها را دور انداخت.
  • شما به یک میکسر ایستاده (یا میکسر دستی برقی سنگین و یک جفت عقربه اضافی برای ریختن شربت) ، به علاوه یک دماسنج دیجیتال یا شکر و کاغذ برنج ، نیاز خواهید داشت.
  • برای نان تست آجیل ، آنها را به مدت 10 دقیقه در سینی فر در اجاق گاز با دمای 180 درجه سانتیگراد / فن 160 درجه سانتیگراد / گاز 4 بپزید.
  • اطمینان حاصل کنید که شربت قند / عسل به مرحله سخت (160 درجه سانتیگراد در یک دماسنج دیجیتال) رسیده باشد. این دمای بالا به تنظیم شربت کمک می کند و همچنین به آن لبه کمی تلخ (مانند کارامل) می دهد تا شیرینی را متعادل کند. افزودن عسل عطر و طعم گردتری به گز می بخشد که با مغزها به خوبی کار می کند.
  • مغزهای خرد شده و تست شده را در فر خیلی کم قرار دهید تا گرم شوند قبل از اینکه آنها را از طریق مخلوط کنید.
  • هنگامی که شربت قند را به سفیده ها اضافه کردید ، مخلوط را بزنید. در آخرین بحث مراحل تولید گز با گزی روبرو خواهید شد که شکل خود را حفظ کرده و به زیبایی بریده می شود اما به اندازه کافی نرم است که با دندان های شما خراب نمی شود. واقعاً نمی توانید آن را بیش از حد انجام دهید.

در این مقاله مراحل تولید گز را گام به گام آموزش دادیم و علاوه بر ذکر مراحل تهیه گز به نکاتی برای تهیه ی گز با کیفیت بهتر اشاره کردیم. گاهی رعایت کردن ریزه کاری ها در رسیدن به نتایج بهتر کمک شایانی میکند. این مقاله به شما کمک میکند که به جای خریدگز، گز با کیفیت را خودتان در منزل درست کنید و از طعمش لذت ببرید.

اشتراک گذاری

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *