- صفحه اصلی
- محصولات
- پیشنهاد ویژهفقط امروز356,000 تومان63,000 تومان0 تومان105,000 تومان
- وبلاگ
- درباره ی ما
- تماس با ما
فرم ورود
ایجاد حساب کاربری
تایید شماره موبایل
تایید شماره موبایل
بازیابی رمز عبور
در صورت دریافت نکردن رمز جدید از طریق پیامک جهت دریافت رمز عبور با شمارهای03134719505 و 34719506 - 031تماس حاصل فرمایید
خرید به موقع را فراموش نکنید!
تهران 2 روز کاری
مشهد در همان روز
شهرستان ها 3 الی 5 روز کاری
توجه: به علت شکننده بودن سوهان های تخت، ارسال به شهر های دیگر، ممکن است باعث تکه شدن آن شود.
گز از تنقلات شیرین و سنتی ایران است که سوغات اصلی اصفهان است. اما در شهرهایی مانند همدان،کرمان و یزد نیز تولید می شود. اولین سازنده گز فردی به نام محمدعلی شکرچیان در اصفهان بوده است.گز اصفهان که مرغوب ترین نوع گز در ایران است از عهد صفویه تابحال سالهاست که پای ثابت صادرات ایران است.گز اصفهان قدمتی بیش از 450 سال دارد.
برای تهیه گز از شکر، سفیده تخم مرغ، هل، گلاب و انواع مغز استفاده می شود. مهمترین مغزی که به گز اضافه می شود و خیلی رایج است مغز پسته است. پسته ارزش غذایی بالایی دارد. پسته دارای کربوهیدراتها، پروتئین و اسیدهای آمینه است. پسته همچنین غنی از مواد معدنی ،پتاسیم، آهن، کلسیم ،روی ،مس و سدیم است.
پسته خون ساز است و کم خونی را برطرف می کند. پسته مغز و ذهن و معده را تقویت می کند.پسته قلب را آرام می کند و سرفه را تسکین می دهد.
گز لقمه ای یکی از انواع گز است که به علت شکل خاص آن به این نام نامیده می شود. محصولی که مشاهده می کنید گز تهیه شده از 35درصد پسته است که طعم قوی از پسته به گز می دهد. همچنین جعبه فلزی آن به ما این امکان را می دهد تا هدیه ای مدرن را به عزیزتان هدیه دهید.