- صفحه اصلی
- محصولات
- پیشنهاد ویژهفقط امروز368,000 تومان72,000 تومان0 تومان105,000 تومان
- وبلاگ
- درباره ی ما
- تماس با ما
فرم ورود
ایجاد حساب کاربری
تایید شماره موبایل
تایید شماره موبایل
بازیابی رمز عبور
در صورت دریافت نکردن رمز جدید از طریق پیامک جهت دریافت رمز عبور با شمارهای03134719505 و 34719506 - 031تماس حاصل فرمایید
خرید به موقع را فراموش نکنید!
تهران 2 روز کاری
مشهد در همان روز
شهرستان ها 3 الی 5 روز کاری
گز شیرینی سنتی معروفی است که بیشتر در شهر اصفهان تولید می شود. اولین تولیدکننده آن نیز اصفهانی بوده است. بیش از 90 درصد گز کل کشور در اصفهان تولید می شود.سالانه حدود 650 هزار تن گز در اصفهان تولید می شود. جهت حمایت از صادرات این محصول ، گز در سازمان مالکیت های فکری ثبت شده است.
برترین برندهای تولید گز در ایران، علاوه بر کشورمان در جهان نیز شناخته شده اند. گز بخصوص در کشورهای عربی مانند عراق طرفداران بسیاری دارد.
از انواع گز می توان به گز آردی، لقمه ای، سوهان گزی، شکلاتی،کم کالری، پروبیوتیک، خرمایی و بدون قند اشاره کرد. محصولی که در اینجا می بینید از نوع لقمه ای است که بخاطر شکل خاص آن به این نام نامیده می شود.
اما یکی از مواد تشکیل دهنده گز معمولا یکی از انواع مغزهاست. مغز پسته رایج ترین نوع این مغز است. با استفاده از مغز پسته می توان وزن را کنترل کرد،هضم غذا را بهبود داد ، به جذب آهن کمک کرد، دیابت را کنترل کرد و سیستم ایمنی را تقویت نمود.
محصولی که مشاهده می کنید از گز با 42 درصد تهیه شده است که باعث می شود طعم بسیار قوی از پسته در هنگام خوردن گز احساس شود. بنابراین گزینه مناسبی بعنوان یک هدیه می باشد.